Laden en lossen van containers, zeecontainers en zelfs schepen vormt een deel van het werk van Stuwadoorbedrijf van Overdijk. Hiervoor levert Stuwadoorbedrijf van Overdijk gespecialiseerd personeel.
De verscherpte regelgeving op het gebied van transport en logistiek zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven ervaren personeel inhuren om snel en vakkundig diverse ladingen op een veilige manier te kunnen “handelen”.

Alhoewel het bedrijf in Vlijmen is gesitueerd wordt het personeel uitgezonden naar diverse distributiecentra (dc’s) in Nederland. Vakkundig laden van containers en schepen is een hele onderneming.

EfficiĆ«ntie en veiligheid zijn de voornaamste begrippen die bij het “stuwen” van lading voorop staan. Door gebruik te maken van Stuwadoorbedrijf van Overdijk bent u er van verzekerd dat bovenstaande begrippen ook daadwerkelijk toegepast worden. Dit werkt op alle fronten kostenbesparend. Snel en efficiĆ«nt laden bespaart tijd. Vakmanschap zorgt ervoor dat u niet als transporteur verzekeringsclaims moet incasseren